La nostra iniciativa

Sí, sí, ho sabem, sembla increïble el que ara et contarem. Però un tap de botella, una llanda, una bola de paper d’alumini, un rotllo de cartó, una poma i una botella han decidit emprendre un viatge emocionant per les escoles per dir una cosa als xiquets: tu, sí, tu, ens dones la vida.

Perquè totes eixes coses encara tenen una llarga vida per endavant, encara tenen molt per viure! I per això compten amb tu.

A LA LLANDA,

per exemple, encara li queda una vida apassionant com a part d’un cotxe ecològic d’un misteriós detectiu d’Alacant.

history-image-1
AL ROTLLO DE PAPER

encara s’ha de convertir en una llibre de paper reciclat on un xic escriurà a la seua companya de pupitre “m’agrades”.

history-image-2
I A LA BOTELLA?

A la botella encara li falta ser les ulleres d’un científic (un poc boig) que estudia i protegix la biodiversitat de l’Albufera.

history-image-3

Nicolata, Cara Cartó, Vidrella, Senyor Tap, Alumínic i Anneta Pometa, amb el seu viatge per les escoles, contaran als xiquets i xiquetes totes eixes històries amb un objectiu: conscienciar-los sobre la importància del reciclatge i ensenyar-los a estimar el nostre medi ambient i a tindre’n cura.

Una iniciativa educativa i responsable que impulsem des de Fobesa-Fovasa i que naix amb la vocació de construir un futur millor a través de les generacions que, precisament, són el futur.