reciclase-img

La reciclasse

Quan arriben a escola, els nostres personatges i els nostres tècnics transformaran l’aula en una autèntica Reciclasse. Els cartells i els corporis de les Coses ambientaran l’espai. I, a través de les tablets i d’un gran projector, ensenyaran als xiquets a reciclar correctament i a ser respectuosos amb el medi ambient, amb continguts audiovisuals i interactius molt divertits.

Unitats didàctiques

El contingut didàctic de la Reciclasse l’han desenvolupat docents experts en medi ambient i comprén 5 unitats didàctiques adaptades al currículum de primària.

En estes unitats, per mitjà d’audiovisuals, les Coses ensenyaran als xiquets què és el cicle de vida dels productes i la seua petjada ecològica, els problemes del canvi climàtic, el consum responsable, la gestió dels residus o les millors pràctiques per a reciclar a casa nostra.

El professorat també disposa dels seus propis materials, on s’aprofundix en els diferents temes de cada unitat didàctic, amb bibliografia i enllaços d’interés, per a ampliar informació en determinats aspectes quan ho estimen convenient.

 

ET VISITEM

I tu, com a bon profe que eres… T’ho perdràs? Entra en este enllaç i inscriu la teua classe.

ET VISITEM?